• Kontakt oss

  Akupunkturklinikken
  Kongegt 25
  3252 Larvik
  Birgitte Sjølyst Lunde
  Tlf: 99 41 83 46
  E-post: birgitte@akularvik.no

   

  Åpningstider:

  Klinikken holder åpent alle dager unntatt onsdag mellom 8.30 og 15.30.   
 • Akupunktur og infertilitet / barnløshet

   

  Akupunktur blir ofte brukt i forbindelse med kunstig befruktning /ICSI- og IVF-behandling og for å øke mulighetene for en naturlig graviditet.


  Jeg har etterutdanning fra Danmark med dette som fordyping under veiledning av Qunhui Mao ( professor ved Bejing University of TCM med gynekologi som spesialfelt) Jeg er i tillegg kurset av Jani White se 
  naturechild.co.uk/
   i Akupunkturforeningens regi.

  Jeg tilbyr blant annet behandling for å avhjelpe PCOS-problematikk, endometriose og dårlig sædkvalitet. Om ingen av disse vestlige diagnosene er tilstede ser man på fertilitetsproblematikk ut fra TCM (Traditionel Chinese Medicine) 

  I behandlingstiden følger man de ulike stadiene i mens-syklusen eller i ICSI- / IVF-behandlingen. Mange benytter også akupunktur for å styrke kroppen før man går igang med prosessen med kunstig befruktning. Akupunktur vil hjelpe kroppen til å tåle hormonene bedre. Akupunktur gir dessuten økt sirkulasjon til livmor og eggstokker.

  Barnløshet er noe som angår både mann og kvinne. Statestikk viser at norske par venter lenge med å få barn og at gjennomsnittsalderen på førstegangsfødende i Oslo er innpå 29 år. Mange opplever problemer med å bli gravide når de først bestemmer seg (15%)
  Hos Akupunkturklinikken vil begge foreldre få informasjon og råd om endringer i livsstil og kosthold om ønskelig.
  Akupunktur har til hensikt å optimalisere mulighetene for å lykkes.